Cautare

7637 de rezultate pentru "accidente rutiere 13 12 2009 in craiova" (3.03 secunde)
Membrii Comisiei de privatizare a Automobile Craiova au deschis ieri cutia cu oferta depusa de singura firma interesata de cumpararea fabricii din Banie, Ford Motor Company.
Membrii Comisiei de privatizare a Automobile Craiova au deschis ieri cutia cu oferta depusa de singura firma interesata de cumpararea fabricii din Banie, Ford Motor Company.
Membrii Comisiei de privatizare a Automobile Craiova au deschis ieri cutia cu oferta depusa de singura firma interesata de cumpararea fabricii din Banie, Ford Motor Company.
 În urma cu 20-25 de ani, România devenise un adevarat paradis pentru cetatenii arabi care doreau sa studieze aici. Cum Craiova este un centru universitar cu istorie, foarte multi arabi si-au facut facultatea în Banie si au decis sa ramâna în Dolj.
Peste exact o saptamana se semneaza contractul intre Electroputere Craiova si dezvoltatorul care va construi un centru comercial in incinta fabricii craiovene. In mall vor functiona hipermarketul Auchan, Norauto (service auto), KIABI (haine), Decathlon (articole sportive) si Leroy Merlin (bricolaj).
În timp ce mai multe sectoare ale economiei dau semne ca sufera în perioada crizei, exista domenii de activitate care vor prospera la anul.
Pana va fi gata autostrada promisa, singura legatura intre Capitala si judetele din nordul Moldovei este drumul european E 85, sau DN 2, care a capatat un renume trist din cauza numarului mare de accident rutiere.
Ne-am obisnuit probabil cu jurnalele de genul celui "de la ora 5", plin de accidente si alte nenorociri. ... Nu mai departe de ieri, pana la ora pranzului, in Constanta avusesera loc patru accidente rutiere, toate...
Numarul mare de accidente de pe strazile Capitalei a determinat Politia Rutiera sa scoata in strada toate radarele din dotare. Politia cauta masuri pentru a stopa valul de accidente din ultimele zile din Bucuresti. Peste 25 de radare au fost instalate in aceasta dimineata pe marile artere ale Capitalei.
La Craiova, dosarele pentru obtinerea locuintelor sociale de familiile evacuate din casele retrocedate fostilor proprietari nu au fost actualizate conform noilor criterii prevazute de lege.
Guvernul cauta solutii pentru infrastructura fabricii Ford Craiova Guvernul Ponta cauta solutii pentru dezvoltarea infrastructurii de transport rutier, feroviar si fluvial a fabricii Ford de la Craiova.
Zona McDonald’s din Craiova s-a transformat treptat în târg de vânzari auto, iar primaria nu face nimic, desi stie de problema. Masinile cu anunt de vânzare în geam, parcate de o parte si de alta a strazii, au fost prea „discrete“ ca functionarii publici sa ia vreo masura.
ANI il acuza pe liderul TSD Dolj, Florentin Tudor, ca ar fi tinut sa ramana vreme de noua luni si in functia de membru al Consiliului de Administratie al RAT Craiova, desi era consilier local Agentia Nationala de Integritate (ANI) a anuntat miercuri printr-un comunicat de presa ca Florentin Tudor (foto), consilier local PSD in cadrul Consiliului Local Municipal Craiova, a incalcat legislatia privind regimul juridic al incompatibilitatilor.
Primarul Solomon este in inactivitate, se intareste, acumuleaza energii.
GdS va arata, in exclusivitate, cate persoane s-au angajat la Ford pana in prezent si cate masini s-au asamblat in fabrica de la Craiova Ieri s-au implinit trei ani de cand Ford Motor Company a preluat efectiv fabrica auto de la Craiova.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Exista pe piata auto diferite tipuri de masini a caror siguranta in cazul unui impact puternic este mai mica sau mai mare in functie de dotarile tehnice pe care le au. Majoritatea autoturismelor implicate in accidente rutiere grave sunt potrivit unui reprezentant al Politiei Rutiere cele de fabricatie straina.
De curand, Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) a solicitat Ministerului Internelor si Reformei Administrative (MIRA) sa modifice Codul Rutier prin introducerea "politistului acoperit" in intersectii si interzicerea aparatelor de detectat radar.
Actiunea "Speed Operation" se desfasoara in perioada 22-28 august sub egida Tispol si are ca scop reducerea numarului de accidente provocate de viteza excesiva si asigurarea unui climat de siguranta rutiera.
google-analytics.com